به نام خداوند بخشنده مهربان

درود و ارج خدمت گیاهپزشکان کشور

خداوند را شاکرم که دوباره فرصتی به بنده داد تا به عنوان دبیر بزرگترین همایش گیاهپزشکی کشور در خدمت عزیزان باشم. واژه­ ای که به آن عشق می­ ورزم و به آن ایمان دارم. در هر تخصصی که مشغول باشیم در نهایت کاربرد آن در مزرعه، باغ، گلخانه و ... با در نظر گرفتن مشکلات ناشی از آفات و بیماری­های دیگر، در قالب گیاهپزشکی تجلی پیدا می­کند. وگرنه به صورت قطعات پازلی خواهیم بود که هیچوقت در کنار یکدیگر قرار نمی­ گیرند تا تصویری درست و واضح ارایه دهند. بنابراین مشکلی حل نخواهد شد. کنگره­ های تخصصی ضرورت خود را دارند اما هیچیک از اهمیت برگزاری کنگره گیاهپزشکی نمی­ کاهند.

ابتدا کنگره قرار بود در دانشگاه زنجان برگزار شود اما بنا به دلایلی هیات رییسه محترم کنگره محل کنگره را تغییر و در موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور واقع در تهران، خیابان تابناک برگزار خواهد شود.

اکنون کشور با مشکل ویروس کرونا درگیر است که آرامش را از همه مردم گرفته است. امیدوارم سال 1399 که ماه نخست آن با اعیاد زیادی افزون بر نوروز باستانی همراه شده است برای کشور خوش یمن باشد و روزهای خوبی برای مردم عزیز در پیش رو باشد.

سال 2020 به عنوان سال بین­ المللی قرنطینه و بهداشت گیاهی نامگذاری شده است امیدواریم به این مبحث مهم در گیاهپزشکی بیشتر پرداخته شود.

در راستای همکاری با مشکل ویروس کرونا در کشور و تعطیلی دانشگاه­ها و مراکز پژوهشی، احتمال به تعویق افتادن زمان کنگره برای ایجاد فرصت و مشارکت بیشتر وجود دارد تا تاریخ ­های ارسال و داوری مقاله را بتوان به شکل خوبی تمدید کرد. از همه عزیزان درخواست داریم تا نظرها و پیشنهادها و تجربیات خود را برای هر چه بهتر برگزار کردن کنگره در اختیار هیات رییسه کنگرقرار دهند تا بتوان کنگره ­ای درخور نام گیاهپزشکی برگزار کرد.

ارادتمند

علیرضا صبوری