نویسنده =
تعداد مقالات: 4

1 تاثیر برهمکنش تغذیه‌‌ای بین کودهای مختلف و گندم، Triticum aestivum، بر فعالیت آنزیم‌‌‌های گوارشی و متابولیسم‌‌های حد واسط Sitobion avenae
مریم پوریا، جهانشیر شاکرمی* ، مژگان مردانی طلایی، امین صادقی، ژوزه ادواردو سراوو
مشاهده مقاله

2 فعالیت آنزیم‌‌های آنتی‌اکسیدان شته سبز گندم،Sitobion avenae ، تحت تاثیر کودهای بیولوژیک و ریزمغذی‌‌ها در شرایط گلخانه
مریم پوریا، جهانشیر شاکرمی* ، مژگان مردانی طلایی، امین صادقی، ژوزه ادواردو سراوو
مشاهده مقاله

3 عملکرد آنزیم‌‌های گوارشی و متابولیسم‌های حد واسط شته سبز هلو، Sulzer) Myzus persicae) تحت تاثیر ریزمغذی‌های مختلف در شرایط گلخانه‌ای
طیبه علی زمانی* ، جهانشیر شاکرمی، مژگان مردانی طلایی، آرش زیبایی، ژوزه ادواردو سراوو
مشاهده مقاله

4 برهمکنش ریزمغذی‌‌ها با گیاه فلفل دلمه ای Capsicum annum ، و تاثیر آن‌ بر فعالیت آنزیم‌‌های آنتی‌‌اکسیدان شته سبز هلو، Myzus persicae
طیبه علی زمانی* ، جهانشیر شاکرمی، مژگان مردانی طلایی، آرش زیبایی، ژوزه ادواردو سراوو
مشاهده مقاله